Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Sokol Kamberk

21.11.2016 22:17

Vrchotovy Janovice - Sokol Kamberk        5 : 1    (2 : 1)

Branky:  Němec P.- 2, Střihavka M., Suchan S., Novotný J.

ŽK: 1:3

Diváci: 55

Rozhodčí : Hocek Josef – Stibůrková Zuzana, Doubravová Tereza

Sestava Vrchotovy Janovice:

Vávra T. – Trojan J., Slabý R., Hrdlovič R., Rouš V. (70´ Čedík D.), Suchan S., Střihavka M., Havlín Milan, Lacina T. (65´ Zeman J.), Novotný J., Němec P. „K“

Sestava Kamberk :

Kahoun - Adamovský, Dornák, Babor, Berka, Javorský, Kubů „K“, Kosák, Míka, Tulej, Kříženecký

    Domácí začali utkání velmi dobře. Již ve 4. minutě „namazal“ Pavel Němec míč M. Střihavkovi, který střelou k tyči nedal brankáři hostů šanci – 1 : 0. V dalších šancích vychytal tři domácí šance brankář Kahoun, jednou míč olízl břevno po střele Standy Suchana. Ve 12. min. snaživí Kamberští vyrovnali po „zaspání“ janovické defenzívy a domácí snaha po výborném výkonu se najednou vytratila. Domácí se probudili až před odchodem do kabin, když na 2 : 1 zvýšil nekompromisně z malého vápna S. Suchan.

     Do druhého poločasu nastoupili domácí se zvýšenou aktivitou. Velkou překážkou byl ale opět vynikající brankář Kahoun, který postupně zlikvidoval sóla P. Němce a poradil si i se střelami J. Novotného. Hosté vsázeli na brejky, ale domácí defenzíva, v čele s brankářem Tomášem Vávrou, již pracovala bezchybně. V 72. min. vyslal M. Střihavka do brejku Němce a domácí kapitán zvýšil hokejovým blafákem na 3 : 1. Hostům začali docházet síly a domácí přidali další branky. V 83. min. naservíroval David Čedík přesný centr Němcovi, který na zadní tyči zvýšil na 4: 1. O několik minut později prošel Honza Novotný obranou hostí jako nůž máslem a upravil na konečných 5 : 1. 

                                                                                                                      A.D.

—————

Zpět