Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Pravonín

06.11.2018 16:29

 Vrchotovy Janovice  -  Pravonín   2 : 1 ( 0 : 0)

Rozhodčí  :  Žaba Jiří,

Počet diváků : 60

ČK : 90.Zavadil,

Branky  :  57.Novotný, 75.Křemen  – 52.Kůžel,

Sestava  V. J. :

   Vávra – Trojan, Kahoun, Suchan, Čedík, Křemen.Střihavka

   Němec“K“,Dvořák,Novotný,Kleňha ( 70.Sochůrek) ,

 

Sestava  Pravonína :

Janáček – Sibal  Michal( 70.Oberleutner), Lejček (20.Turek)

Kodeda,Zavadil,Babický,Vlasák „K“,Janoušek,Červeňák

Sibal Marek,Kotek (24.Kůžel),

 

 V úvodu  referátu nutno podotknout ,že zranění,která náš tým  postihla, již dlouho nepamatujeme.

Pro naše věrné diváky a příznivce uvádíme statistiku zranění :  Petr Szekér – natržené tříslo, Venda Rouš – natržený přední křížový vaz, Láďa Pešta – natržené vazy v kotníku, Martin Bursík – natržený stehenní sval,Robin Hrdlovič – natažené tříslo + tříselná kýla, Milan Střihavka – natažené vazy v kotníku (od poháru ve Voticích),  Radek Linhart – laboruje se zánětem achilovky,Tonda Sochůrek laboruje s „koňarem“ ze zápasu s týmem Postupic, Tomáš Vávra – naražená žebra ze zápasu v Olbramovicích.

Přes týden doslova „lepíte“ sestavu na další mistrovský zápas a v duchu doufáte,že snad někdo ze zraněných oblékne dres .

  K důležitému zápasu posílil naše řady Jirka Kahoun, po zranění se vrátili Milan Střihavka a do branky nastoupil Tomáš Vávra, Tonda Sochůrek a Radek Mrázek byli připraveni na lavičce.V prvním poločase převládala na obou stranách spíše defenzivní činnost, většinou se hrálo uprostřed  hřiště.  Hrálo se sice nahoru dolů, šancí bylo ale pomálu, zahuštěným středem se útočníci jen těžko prosazovali.  Před branku hostí se sice proháčkoval Pavel Němec,ale dobíhající Lejček uklidil míč včas do zázemí. Svůj cíl nenašla ani střela Petra Dvořáka z hranice pokutového území.

Druhý poločas začali lépe hosté. Po centru z levé strany se před brankou prosadil Kůžel – 0:1. Domácí vyrovnali o několik minut později, když dělovku Jirky Kahouna z přímého volného kopu doklepával do sítě Honza Novotný.  Rozhodnutí zápasu přinesla 75.min. Petr  Dvořák vybojoval míč pro Tondu Sochůrka  a jeho ideální přihrávku  přetavil  v důležitou branku Láďa Křemen  – 2 : 1.  V závěru zápasu odvraceli domácí několik rohových kopů, které mají hosté dobře nacvičené na nabíhající Libora Vlasáka a Tomáše Babického. Tentokrát ale oba borci na rohové kopy, i díky naší dobré defenzívě, nedoskočili.  Na druhé mohl posunout skóre Tonda Sochůrek,parádní střela orazítkovala ale  tyč.  V 90.min. zatáhl , při brejku  Honzy Novotného do zcela otevřené obrany,  za brzdu hostující Zavadil,  uviděl červenou kartu , ale  to již byl závěr zápasu.

—————

Zpět