Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Zdislavice

25.10.2016 21:55

Vrchotovy Janovice - Zdislavice      3 : 0    (1 : 0)

Branky:  Němec P.- 3

ŽK: 2 : 3  Němec P., Čedík D. / Hejný, Jankovský, Kubálek T.

Diváci: 75

Rozhodčí: Černý Karel - Balata Vojtěch, Doubravová Tereza

 

Sestava Vrchotovy Janovice:

Vávra T. – Trojan J., Zeman Josef, Hrdlovič R., Rezek M., Suchan S., Střihavka M. (77´ Čedík D.), Slabý R., Rouš V. (46´ Lacina T.), Novotný J.(80´ Psota M.), Němec P.“K“       

Sestava Zdislavice:

Klenot – Oberleutner, Hejný, Jankovský, Hrazdíra, Švec, Kubálek Tomáš „K“, Novák (67´ Kubálek Jan), Filip, Staněk, Bouček M.

Utkání začalo v dobrém tempu a jako první vážněji zahrozili domácí ve 12. minutě. Hlavička M. Rezka ale olízla jen levou tyč. V další pasáži byli i nadále domácí lepší a vytvářeli si dobré brankové příležitosti. Ve velmi dobré pozici se ocitl Standa Suchan, ale střela z malého vápna levou nohou minula jen těsně branku. V dalších šancích nedosáhl na přetažený centr Honza Novotný a dorážku Suchana vychytal brankář Klenot. Aktivita domácích byla odměněna ve 43. min., kdy přesnou přihrávku od Novotného poslal do sítě Pavel Němec – 1 : 0.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, hosté předváděli hezký kombinační fotbal, ale veškeré jejich akce končily před velkým vápnem domácích. Uklidňující druhou branku přidali domácí v 75. min., když Milan Střihavka milimetrovou přihrávkou vyslal do úniku Němce, který s přehledem obstřelil brankáře – 2 : 0. Na konci celého utkání se vřítil do otevřené obrany hostů T. Lacina a přihrávkou, která měla oči, našel před brankou volného Němce a kapitán mužstva v den svých 26.narozenin s přehledem zkompletoval svůj hattrick – 3 : 0.  

                                                                                                    A.D.

—————

Zpět