Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Struhařov

31.05.2017 21:30

Vrchotovy Janovice - Struhařov      2 : 2    (2 : 0)

Branky: Rezek M. (PK), Suchan S. - Zmek, Veselý Ondřej

ŽK:  bez karet

Rozhodčí:  Švejda - Lupač, Brýl

Diváci: 100

Sestava Vrchotovy Janovice:

Vávra T. - Trojan J., Kadlec J. (68´ Zemen J.), Čedík D., Szekér P., Suchan S., Hrdlovič R. „K“ (46´ Slabý R.),

Rouš V. (62´ Střihavka M.), Rezek M., Psota M. (15´ Němec P.), Novotný J.

Jiskra Struhařov:

Pessr – Kaňka, Sysel, Veselý Jan, Koblasa, Veselý Ondřej, Strnad, Zmek, Hroch Jan (50´ Michálek), Hanibal (6´ Kaucký), Hroch Ondřej „K“

Ve slunečním nedělním odpoledni začali utkání lépe domácí. Již v 7. min. byl v pokutovém území faulován J. Novotný a M. Rezek se z penalty nemýlil – 1 : 0. V dalším průběhu zápasu byli domácí pohyblivější a důraznější a hostům skoro nic nedovolili.  Ve 24. min. nastřelil Honza Novotný břevno a dobíhající Standa Suchan doklepl míč do branky – 2 : 0. Před odchodem do kabin se ocitl v gólovce Pavel Němec, ale trefil pouze tyč struhařovské branky .

V úvodu druhého poločasu ukázali hosté, kteří již vyhráli s předstihem okresní přebor, svoji kvalitu. Stoprocentně využili dvou chyb jak ve středu pole, tak i v defenzivě domácího mužstva a srovnali stav zápasu brankami Zmeka a Ondřeje Veselého. Janovičtí se ale oklepali a vyrovnali hru. Do konce zápasu se sice hrálo „nahoru dolů“, ale bez jakékoliv šance na obou stranách. Přesto mohli, nebo spíše měli, v 90. min. domácí rozhodnout.  Michal Rezek zatáhl míč do pokutového území, ideálně našel na malém vápně zcela volného Němce, ale ten trefil pouze náruč brankáře Pessra.

A.D.

—————

Zpět