Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Soběhrdy

12.09.2017 17:00

VRCHOTOVY  JANOVICE  -   SOBĚRDY   6 :1 ( 2 : 1)

Rozhodčí :  Hocek Josef., – Drnec Pavel, Kocan  Zsolt

Diváci : 75

ŽK :  1 : 0 ,

 Branky : Novotný J.-2, Němec P.,Rezek M.,Sochůrek A.,Střihavka M., - Rozehnal T.,

V.J. :

Vávra T.,- Slabý R.(64´Čedík D.),Trojan J.,Szekér P.,Suchan S.,Hrdlovič R.(72´Turovský D.),Sochůrek A.,

Rezek M.(Zeman J.), Novotný J.,Němec P.“K“,Rouš V.(64´Střihavka M.),

Soběhrdy:

 Hruška D.,-Hanka D.( 71´Vilímek M.), Škvor D.,Procházka T.“K“,Hlavnička L.(66´ Šašek M.), Prikner M.,

Rozehnal T., Baka J., Řezníček S., Procházka P., Špidra D.,

 

Domácí zahájili zápas ve velkém stylu a oproti minulému zápasu se prosadili i gólově.  Již v 5.min. naservíroval Němec na malé vápno míč Novotnému,který prostřelil brankáře Hrušku 1 : 0.  Hosté byli i nadále pod neustálým tlakem a  v  16.min. zvýšil opět s chutí hrající  Novotný  na 2 : 0. Ve 20.min. předvedli domácí akci tzv. „ až do branky“, ale na jejím konci nastřelil Rouš z několika metrů stojícího obránce na brankové čáře. Hosté se ale postupně vymaňovali z tlaku a ve 37.min. snížil po rozehraném přímém kopu hlavou Rozehnal 2 : 1.

Do druhého dějství vstoupili kupodivu lépe hosté. V  50.min. se  po „kiksu“ domácí obranye ocitl v gólovce Řezníček,ale brankář domácích  Vávra včasným  vyběhnutím šanci uhasil. Domácí se vzpamatovali a během  několika minut zápas rozhodli.  V 56´ si naběhl Němec na prodloužený přímý kop  a  na zadní tyči poslal nekompromisně míč za záda bezmocného Hrušky – 3 : 1, v 59´zakončil ukázkovou akci Rezek - střelou podél  brankáře zvýšil na 4 : 1. V 63´se v malém vápně prosadil Sochůrek a hlavou posunul skóre již na 5 : 1. Gólovou smršť zakončil v 70.min. Střihavka po ukázkové kombinaci s Němcem  do prázdné branky na 6 : 1  V 80.min. vytáhl Sochůrkovu dělovku brankář Hruška na spojnici tyče a břevna, při zákroku nepříjemně narazil do tyče, vše dopadlo se šťastným koncem.  Ve zbývajících  minutách zápasu mohl navýšit skóre ještě domácí Střihavka,ale ve dvou šancích se jeho střely mezi tyče nevešly a stavem zápasu nepohnuly.

Kromě věcného daru od celého mužstva dostal prezident klubu k  pátečním narozeninám ještě další krásný dárek v podobě tří bodů.

—————

Zpět