Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice – SK Olbramovice

16.05.2017 20:07

Vrchotovy JanoviceSK Olbramovice   1 : 2   (1 : 1)

Branky: Hrdlovič R. –  Macháček, Janoušek

ŽK:  0 : 1

Rozhodčí: Kromka - Cígler, Klápa

Diváci: 120

Sestava Vrchotovy Janovice:

Vávra T. - Trojan J., Kadlec J., Čedík D. (46´ Rouš V.), Slabý R. (70´ Psota M.), Suchan S., Střihavka M., Hrdlovič R., Rezek M., Novotný J., Němec P. „K“

SK Olbramovice :

Malík - Šípek, Štěpánek, Košař, Brdek, Rosol, Vyskočil (90´ Boukal), Macháček (61´ Janoušek), Tůma, Hrstka, Vácha

     Před velice slušnou návštěvou se hrál otevřený fotbal s nasazením z obou stran, který se musel líbit. Skóre zápasu otevřel v 9. min. Macháček, který poloakrobatickým způsobem přetavil centr od Vyskočila -  0 : 1. Rušno bylo ale i před brankou Olbramovic. V 15. min. předvedl nestárnoucí Malík super zákrok po přímém kopu Rezka o několik minut později stejným způsobem vytáhl i dělovku Slabého. Ve 34. min. ale bylo přece jen vyrovnáno. Na odražený míč si naběhl Robin Hrdlovič a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1 : 1.

     I ve druhém poločase se hrálo „nahoru-dolů“, nechyběla bojovnost, akce se střídaly na obou stranách. Skóre se měnilo v 63. min., to se k odraženému míči za janovickou obranou dostal v ofsajdovém postavení Janoušek  a usměrnil míč do sítě - 1 : 2. Pro mnohé diváky je nepochopitelné, že pomezní rozhodčí toto postavení hráče přehlédl, ale i to k fotbalu patří …… !!!!!!??????? Domácí se neúnavně drali za vyrovnáním, ale zbytek zápasu to byl spíše boj z obou stran. V 89. min mohlo být dokonce vyrovnáno. Do pokutového území hostů se protáhl Psota, ale jeho přízemní centr před zcela otevřenou brankou netrefil ve stoprocentní šanci Němec. A tak ve spíše remízovém „derby“ zápase nakonec zvítězily šťastnější Olbramovice.

                                                                                       A.D.

—————

Zpět