Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Pravonín

11.10.2016 21:50

Vrchotovy Janovice - Pravonín    4 : 3     (2 : 0)

Branky:  Rouš V., Střihavka M., Novotný J., Hrdlovič R. – Vlasák L.- 2, Babický T.

ŽK: 2:1   Střihavka M., Hrdlovič R. – Ondrák Z.

ČK: 0:1   Doškář D. (26 min.)

Diváci: 98

Rozhodčí: Rybka Zdeněk - Drnec Pavel, Nerad Vojtěch

 

Sestava Vrchotovy Janovice:

Vávra T. – Trojan J., Zeman Josef, Hrdlovič R., Rezek M., Suchan S., Střihavka M., Slabý R., (80´ Čedík D.),

Rouš V. (60´ Lacina T.), Novotný J., Němec P. “K“     

Sestava Pravonín:

Doškář – Ondrák (46´ Vaingát), Hoch Michal (21´ Zavadil), Lejček, Kodeda, Babický Tomáš „K“, Vlasák, Babický Michal, Hrubeš, Hoch Petr, Studnička (79´ Brzek)

     V  úvodních minutách zápasu udávali tempo hry hosté. Již v 5. min. se po dlouhém autovém vhazování otřáslo břevno domácí branky, o několik minut později vychytal T. Vávra rychlonohého Petra Hocha. Hra se ale začala  pomalu vyrovnávat, brankář Doškář včasným vyběhnutím vychytal Němce. Ve 22. min. se skóre posunulo, z levé straně se  přesně trefil domácí  Rouš – 1 : 0. Ve 23. min. zasáhla hosty další  pohroma. Brankář Doškář zasáhl míč mimo pokutové území rukou a po udělené červené kartě musel opustit hřiště. Domácí přesilovku využili  až ve 43. min. - na dva nula zvýšil lobem Milan Střihavka.

     Ve druhém poločase to neměli domácí proti opět výborně hrajícím hostům vůbec jednoduché. Skóre mohli posunout Rezek a Němec, ale v koncovkách byli nepřesní. A tak si slovo vzali hosté. Nejdříve si za obranu svým typickým způsobem naběhl Vlasák a hlavou snížil na 1 : 2. I v deseti bylo hostů najednou  plno a v  62. min. se po rohovém kopu prosadil Tomáš Babický a srovnal na      2 : 2. Další ledovou sprchu dostali domácí o několik minut později, z  přímého kopu  propálil míč do branky Petr Hoch - 2 : 3 a domácí si připadali  jako na houpačce. Po krátkém „zhoupnutí“ se karta ale nakonec obrátila. Jeden hráč v poli přece jenom hostům začal chybět. V 84. min. vrátil Němec hlavou před branku přetažený centr a Novotný vyrovnal na 3 : 3. V samotném závěru zápasu si na rohový kop naskočil Robert Hrdlovič a hlavou upravil na konečných 4 : 3.

                                                                                                        A.D.

—————

Zpět