Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Neveklov

25.09.2017 20:07

VRCHOTOVY  JANOVICE  -   NEVEKLOV   2 :5 ( 2 : 2)

Rozhodčí :  Macháček Milan- Macháček Martin,Kulhavý Kamil,

Diváci : 120

ŽK :  0 : 1 ,

Branky : Sochůrek A., Němec P., - Vitouš 2, Rosenvald, Šmejkal,Hlaváč,

V.J. :

Vávra – Suchan,Trojan,Slabý,Střihavka,Sochůrek,Hrdlovič(70´Čedík),Rezek,Němec„K“

             Novotný(75´Bursík),Rouš,

Neveklov :

Šiška- Čichovský „K“,Stibůrek,Chomát,Zimmel,Vrkoslav,Rosenvald,Šmejkal,Hlaváč

           Vobořil,Vitouš,

 

Od začátku zápasu se hrál pohledný kombinační fotbal. Nejdříve udeřili hosté. V 5.min. zakončil rychlou a pohlednou akci Vitouš,který poslal střílený centr z pravé strany za záda Vávry  – 0 : 1.  V 9.min. bylo vyrovnáno. Němec se protáhl do velkého vápna a zcela volný Sochůrek  se nemýlil  1 : 1. Dále se hrálo„ nahoru-dolů“´. Ve 21.min. vytáhl Vávra zázračným zákrokem hlavičku Vrkoslava a z protiútoku zakončoval  přesně Němec po centru od Novotného – 2 : 1. Ve 23.min. se opět prosadil Vitouš. Stejná akce jako v páté minutě, stejný náběh a bylo vyrovnáno 2 : 2.  Do konce poločasu se pouze zablýsklo na obou stranách a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začala obě mužstva opět s nasazením. Domácí se hnali až příliš za vítězstvím směrem dopředu a zapomněli na zadní vrátka. Toho využili hosté a v rozmezí  53.  až  55.min. jako blesk z čistého nebe  posunuli  skóre brankami Rosenvalda a Šmejkala na 2 : 4.  Domácí se i nadále snažili, ale bez úspěchu Hosté drželi zkušeně míč na svých kopačkách v 69.min. opět udeřili. Z rohu velkého vápna se trefil přímo do šibenice Hlaváč – 2 : 5 Skóre zápasu mohl kosmeticky upravit střídající Bursík ale  v 89.min., nastřelil pouze břevno neveklovské branky.

Stínem utkání je zranění domácího Robina Hrdloviče. Po nezaviněné srážce hlavami s Romanem Vrkoslavem má domácí hráč prasklou lebku nad obočím.

—————

Zpět