Středočeský KFS, OFS Benešov


Chotýšany - Vrchotovy Janovice

16.09.2017 19:28

Chotýšany  „A“ - Vrchotovy Janovice –  1 : 3 (1 : 1)             

Branky:  Novotný J.-2, Rezek M.(PK)

 

Sestava :Bursík M.-Suchan S.,Trojan J.,´Szekér P., Rouš V.,Sochůrek A,.Hrdlovič R.(56´ Slabý R.),Rezek M.,Němec P.,Novotný J.

 

Zápas v Chotýšanech splnil všechna naše očekávání. Od prvních minut se diváci nenudili, hrál se oboustranně bojovný zápas s nasazením obou stran. Naše mužstvo bylo ale přece jenom o krůček vždy napřed a domácí obrana měla plné nohy práce. Snaha našeho mužstva byla korunována v 18. minutě. Kombinaci s Vendou Roušem a Pavlem Němcem zakončil Honza Novotný. Střelou z rohu velkého vápna nedal domácímu gólmanovi šanci 0 : 1. Domácí odpověděli dalekonosnou střelou Khandla z 25m,která sice ve vzduchu zaplavala  ,ale skončila mimo branku. Na druhé straně skončil přímý kop v podání Tondy Sochůrka na  břevně domácí branky. Ve 33.min. bylo vyrovnáno. Po rohovém kopu si na odražený míč  naběhl domácí  Sysel a zpoza hranice šestnáctky prostřelil vše před sebou – 1 : 1.

Druhé dějství zápasu začalo střelou domácího Arnošta Koreckého, míč ale „olízl“ břevno  branky. Naše mužstvo začínalo mít viditelně více ze hry. Velký zápas odehrál Standa Suchan. Uhlídal domácího kanonýra A. Koreckého,otupil tak ostří celého domácího týmu a ještě stačil  podporovat  ofenzívu. V 62.min.  se v pokutovém území Chotýšan uvolnil  Honza Novotný a následný faul byl potrestán penaltou .Po tomto verdiktu neudržel nervy na uzdě  A.Korecký a za hanlivou urážku pomezního rozhodčího uviděl červenou kartu.  Pokutový kop poté proměnil s jistotou Michal Rezek. Na hřišti se začalo jiskřit V 68.min. se v roli mstitele( po faulu na Standu Suchana) předvedl Venda Rouš. Po strkanici se Štěpánem Koreckým uviděl druhou žlutou a i on se šel předčasně sprchovat. Naše mužstvo otěže zápasu již z rukou nepustilo. V 81.min. šli domácí do „devíti“. Rovnou se červenal Hons po faulu na Tondu Sochůrka,který mohl běžet sám na branku. V 84.min.nezkrotil domácí gólman  střelu Tondy Sochůrka a štírek Honza Novotný pečetil  na 1 : 3.

—————

Zpět