Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Dolní Kralovice

08.11.2016 22:17

Vrchotovy Janovice - Dolní Kralovice         5 : 0    (1 : 0)

Branky :  Němec P., Novotný J., Lacina T. (p.k.), Rezek M., Hrdlovič R.

ŽK : 2 : 2  Rezek M., Lacina T. 

ČK : Šaman R. (60´)

Diváci : 50

Rozhodčí : Murgač Ladislav - Novák Miloslav, Drnec Pavel

 

Sestava Vrchotovy Janovice :

Vávra T. – Trojan J., Zeman Josef, Hrdlovič R., Rezek M., Suchan S. (60´ Čedík D.), Střihavka M. (46´ Havlín Milan), Slabý R., Lacina T. (70´ Psota M.) – Novotný J., Němec P. “K“ (32´ Rouš V.)       

Sestava Dolní Kralovice :

Doležal J. – Bystričan P., Prchal J., Marušák J., Vošický V., Roháč P., Vrkoslav L. “K“, Maršoun J., Šaman R.,

Jelínek T., (60´ Lebeda J.), Boček J.

     V chladném nedělním odpoledni sledovali diváci do dvacáté minuty vyrovnaný zápas. Nejdříve zahrozili hosté střelou, která „olízla“ břevno, domácí odpověděli střelou J. Novotného.  Ve  20. minutě se protáhl po kombinaci se Standou Suchanem do šestnáctky J. Novotný a nabíhající Pavel Němec si s jeho přihrávkou již věděl rady – 1 : 0. Domácí byli rázem „na koni“ a do konce poločasu i lepším týmem. Po půlhodině hry netrefil z leva T. Lacina odkrytou branku a totéž se nepovedlo v závěru poločasu zprava ani Suchanovi.

      Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán. Ve 46. min. neudržel brankář Doležal bombu R. Hrdloviče a dobíhající Novotný zívající branku trefil – 2 : 0. Ve 49. min. se po faulu dolnokralovického obránce v šestnáctce kopala penalta a Lacina zvýšil na 3 : 0.  Hosté zahrozili v 55. min., když se mezi domácími obránci prosmýkl rychlonohý Boček, ale Vávra si s brejkem poradil . V  šedesáté minutě se nechal zbytečně vyloučit hostující R. Šaman a domácí pestrou kombinační hrou přesilovku využili. V 71. min. si naběhl na odražený míč zpoza vápna  M. Rezek a propálil vše před sebou – 4 : 0. V 75. min. zvýšil na  5  :  0  Hrdlovič výstavním přímým kopem z 25 metrů, který ocenili náležitě všichni diváci. Zbytek zápasu se už v poklidu odehrál v režii domácího mužstva.

                                                                                                                                        A.D.

—————

Zpět