Středočeský KFS, OFS Benešov


Vrchotovy Janovice - Chotýšany

02.05.2017 20:24

Vrchotovy Janovice - Chotýšany     4 : 3    (1 : 1)

Branky: Novotný J., Rezek M., Střihavka M., Slabý R. –  Sysel Lukáš, Khandl, Kuthan

ŽK: 1 : 1

Rozhodčí: Staško –  Rathan, Motyčka

Diváci: 70

Sestava Vrchotovy Janovice :

Vávra T. - Trojan J., Zeman J., Hrdlovič R., Čedík D., Suchan S. „K“, Střihavka M., Slabý R., Rezek M., Psota M. (65´ Rouš V.), Novotný J. (68´ Němec P.)

Sestava Chotýšany :

Březnovský - Korecký A., Sysel J. (85´ Korecký Š.), Dušek, Sysel L., Herwig, Říha, Kuthan, Khandl, Povolný, Straka „K“

     Domácí měli v prvním poločase sice opticky více ze hry, ale pozorně bránící hosté, v čele s nestárnoucím Davidem Khandlem, jim toho moc nedovolili. Ve 20. min. hosté udeřili. Přetažený centr prolétl k osamocenému Lukáši Syslovi a ten první střelou na branku domácích otevřel skóre. Domácí se stále tlačili před branku Chotýšan, ale jejich hře chyběla hlavně rychlost a lepší myšlenka. Ve 30. min. nastřelil Milan Střihavka spojnici tyče a břevna, ale gólově se prosadil až ve 44. min. po brejku Jan Novotný. Do kabin odcházela obě mužstva za nerozhodného stavu.

     Do druhého dějství vstoupili nejdříve lépe domácí. Ve 46. min. vlétl do pokutového území hostí Novotný a jeho přesný centr proměnil na druhé tyči Michal Rezek - 2 : 1. V dalších minutách se ale nestačili diváci divit. V 55. min. neuhlídali domácí při standartní situaci „vzdušný“ prostor a Khandl vyrovnal hlavou na 2 : 2. O několik minut později hosté stav zápasu otočili, když školáckou chybu domácí defenzívy potrestal Kuthan – 2 : 3. Domácí ale zvedli hlavy - tam kde je vůle je i cesta. Venca Rouš s Pavlem Němcem obranu Chotýšan náležitě rozhýbali. Nejprve Němce vychytal v šanci Březnovský, ale v 78. min. byl již na střelu Střihavky krátký – 3 : 3. V 83. min. se prosadil v malém vápně  po rohovém kopu Roman Slabý a posunul skóre zápasu na 4 : 3.  V 86. min. vychytal ještě Březnovský v další gólovce Němce a to bylo z obou stran již vše. Utkání velmi dobře řídil sudí Staško.

                                                                                                            A.D.

—————

Zpět